Nieuwe campagne levenstestament ‘Teken vandaag voor morgen’

leg vandaag je wensen vast

Op 1 maart start de KNB met een nieuwe online campagne om aandacht te vragen voor het levenstestament. Met de slogan `Teken vandaag voor morgen’ kunnen consumenten via www.notaris.nl/tekenvandaag gemakkelijk een bel-mij-terugverzoek doen. Zij worden dan door iemand van een deelnemend notariskantoor gebeld voor een intakegesprek.

Op de campagnewebsite vindt de bezoeker verder een handige online Keuzehulp. Na een bel-mij-terug verzoek kunnen consumenten zich met de Keuzehulp levenstestament alvast voorbereiden op het gesprek bij de notaris. Deze beknopte online vragenlijst is anoniem, toegankelijk en laagdrempelig.

Om www.notaris.nl/tekenvandaag te promoten, is er een uitgebreide, online campagne. Deze campagne bestaat uit banners en video’s. Ook op de social media van notaris.nl zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan de campagne.

Dus, wanneer gaat u tekenen voor morgen?